Pâine cu brânză și ceapă – yammiiiii

Pâine cu brânză și ceapă

· Timp de preparare: 10 min
· Timpul de gatire: 20 min
· Gata in: 30 min

Ingrediente

  • 200-400 g brânză semi-tare
  • 1 pâine
  • 1/2 cana unt topit
  • 1 legatura ceapă verde tocată fin
  • 2 lingurite seminte de mac (opțional)

Preparare
O pâine cu brânză și ceapă este cina cea mai gustoasă și mai rapidă pe care o poți face. Rețeta durează 30 de minute și e foarte ieftină.
1. Se taie pâinea pe lung și pe lat, fără a merge cu cuțitul până jos.
2. Pe tăieturi se introduc feliile de brânză tăiată fin.
3. Se topește untul la bain-marie, apoi se adaugă peste el ceapa verde tocată fin și semințele de mac.
4. Se pune pâinea pe o tavă, pe folie de aluminiu și se toarnă peste ea amestecul de unt. Se acoperă cu folia de aluminiu fără a o strange prea tare și se lasă la cuptor timp de aproximativ 15 minute.
5. Apoi pâinea cu brânză și ceapă se scoate din folie și se mai lasă la cuptor în jur de 10 minute sau până când se topește brânza.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s