Cum sa gatesti corect sarmale

Pentru ca suntem in perioada sarbatorilor,
iata o reteta de sarmale
simpla si eficienta:

Cumpara niste carne, varza, orez si palinca.
Bea un pahar de palinca….
Amesteca orezul cu carnea.
Bea un pahar de palinca.
Indeasa carnea in frunzele de varza iar apoi pune-o pe foc.
Relaxeaza-te si mai bea doua- trei pahare de palinca.



Derifica saca scade apa.
Mai palinca un pahar de bea.
Lasa orele pe foc vreo doua sarmale.
Palinca bea un pahar.
Ia aragazul de pe sarmale.
Stinge cratita si lasa gazul la racit.
Cai pea mateva bahare pe palinca.
Farfurie sarmalele intr-o smantana plata si pune cu serveste-le.
Somn.

Bofta puna!
*&lt:-P party*:D big grin*:-O surprise
sursa: mail

Anunțuri

2 păreri la “Cum sa gatesti corect sarmale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s