Obiecte care aduc ghinion la o casă

*:-S worried

*:-S worried*:-S worried *&gt;:D< big hug *:-h wave
Obiecte care aduc ghinion la o casă

Flori uscate, cioburi de oglindă, vase sparte și încă vreo 10-12 obiecte pe care le putem avea în casă ar putea fi purtătoare de energii rele. Dacă nu le îndepărtați, fie din neglijență, fie din lene, fie din motive nostalgice, ghinionul își va găsi culcuș în casa și în viața voastră.
OGLINDA

Decorul din casele noastre este intotdeauna o chestiune foarte personala. Asa cum exista obiecte care armonizeaza si aduc energie pozitiva acasa, exista si unele obiecte care aduc ghinion unei case.
Va vom dezvalui care sunt aceste obiecte, pentru ca dvs sa fiti atenti si sa incepeti sa le eliminati din casa.

1. In ziua de astazi tot mai multi oameni au, ca parte din decorul casei, o serie de animale impaiate, care sunt considerate fascinante, cu toate acestea, ele transporta o sarcina negativa puternica, care poate fi transmisa tuturor celor ce locuiesc in casa.

2. Este posibil ca la un moment dat in viata, un membru al familiei sau un prieten sa va fi oferit un cadou care nu v-a placut, dar a trebuit sa-l acceptati. Cand aveti acest tip de cadouri, tot ce puteti face este sa le dati departe de casa, pentru ca energiile negative sa fie complet eliminate.

3. In cele din urma, daca diverse obiecte decorative s-au rupt sau sunt fisurate, si inca le mai pastrati, deoarece v-ati atasat de ele, este mai bines a renuntati la ele. Multi nu stiu ca acest tip de elemente si-au pierdut puterea lor, de aceea este recomandat sa nu le pastrati in casa, si mai ales sa nu le utilizati.

4. In cazul in care, din intamplare, spargeti o oglinda trebuie neaparat sa o aruncati intr-un sac negru de gunoi si sa scoateti sacul in afara casei dvs. Este necesar sa luati aceasta decizie, pentru ca cioburile prevestec ghinion.

5. Desi melcii si scoicile sunt elemente foarte dragute, care servesc ca decor pentru casa noastra, multi dintre noi nu stiu ca acestea ofera o energie negativa, ele fiind schelete de animale care au murit.

6. Probabil veti dori sa aveti flori care decoreaza casa dvs, dar atunci cand acestea sunt uscate trebuie sa le schimbati. Motivul pentru ca aceasta schimbare sa fie constanta, este ca florile proaspete mentin o energie pozitiva, iar cele care sunt ofilite transmit vibratii negative.

Sursa : bewoman.ro

Reclame

2 păreri la “Obiecte care aduc ghinion la o casă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s