Arhanghelul ARIEL – in ajutor pentru vindecare

Arhanghelul ARIEL – Leul sau Leoaica lui Dumnezeu


” Arhanghele Ariel, te rog sa ma ajuti sa ma conectez cu puterea vindecatoare si cu spiritul naturii”.
Acest arhanghel este pomenit in textele copte, in scripturile crestine apocrife si in scrierile iudeo-crestine mistice, care afirma ca el guverneaza intreaga natura.
Asocierea arhanghelului Ariel cu spiritul naturii a fost imortalizata de Shakespeare, care l-a prezentat ca pe un spirit al unui copac in piesa sa de teatru, Furtuna.
Ariel este un inger vindecator care lucreaza indeaproape cu arhanghelul Rafael, indeosebi atunci cand tratamentul este acordat animalelor.

ARIEL AJUTA LA PASTRAREA MEDIULUI INCONJURATOR
” Iti multumesc , arhanghele Ariel, pentru ca ma calauzesti si ma inveti care este modalitatea cea mai eficienta prin care pot contribui la prezervarea mediului inconjurator.”
Arhanghelul Ariel este considerat a fi liderul corului angelic al Virtutilor, care guverneaza ordinea in Universul fizic, veghind asupra Soarelui, Lunii, Stelelor si Planetelor, inclusiv asupra Pamantului. De aceea ARIEL este asociat frecvent cu ecologia.
Daca simti chemarea de a lucra in domeniul protectiei mediului inconjurator, a oceanelor, a calitatii aerului sau a animalelor, Ariel te poate ajuta.

ARIEL ne furnizeaza toate lucrurile de care avem nevoie pentru un trai decent
” Arhanghele Ariel, te rog sa ne asiguri mie si familiei mele toate lucrurile de care avem nevoie pentru o viata sanatoasa si fericita”. Multumesc.
Fiind ingerul care guverneaza resursele naturale ale planetei, Ariel are grija ca toti oamenii si toate animalele sa aiba parte de tot ceea ce le este necesar.
ARIEL ajuta la conectarea cu natura: ” Iti multumesc , arhanghele ARIEL, pentru ca ma calauzesti spre o conexiune mai stransa cu natura”.
Ariel te poate auta sa interactionezi confortabil si in siguranta cu natura. Poti invoca acest arhanghel minunat atunci cand mergi pe munte sau faci excursii prin natura.
Ariel iti poate face cunostinta inclusiv cu aspectele nefizice ale naturii, daca ii invoci ajutorul in aceasta directie.

Daca ai visat intotdeauna sa intri in legatura cu zanele sau alte fiinte elementale, ii poti solicita ajutorul.
Acesta te va ajuta sa navighezi prin reatul naturii si sa cunosti fiintele benefice care populeaza gradinile, parcurile, florile, copacii si apele.
Daca un animal , insecta , planta are nevoie de ajutor pentru vindecare il poti chema in ajutor pe arhanghelul ARIEL.
Prin conexiunea sa cu natura si cu ecologia, arhanghelul ARIEL joaca un rol important in asigurarea sanatatii planetei noastre.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s