Tehnica Ho’oponopono

Cu totii ne confruntam in viata cu situatii dificile in care am vrea sa aducem claritate. Limpezirea problemelor vietii se produce printr-un intreg proces ce cuprinde atat munca noastra de constientizare, autocizelarea, clarificarea valorilor personale dar si eliberarea emotionala si lucrul la nivel energetic.
Metoda Ho’oponopono este unul dintre mijloacele cele mai simple, mai la indemana si mai eficiente pe care daca invatam sa il aplicam corect, il putem folosi in viata de zi cu zi pentru a ne netezi calea si pentru a intra pe un drum favorabil noua si evolutiei noastre.
In primul rand, Ho’oponopono resprezinta un instrument extrem de puternic de curatare a programelor mentale care ruleaza in subconstientul nostru, programe care se oglindesc in viata noastra prin problemele cu care ne confruntam, fiind atrase de rezonanta acelei zone de umbra din noi, ramasa necuratata. Un alt aspect important al acestei tehnici este acela ca ne ajuta sa curatam si programele negative despre care nu stim ca exista inauntrul nostru, pentru ca ele se afla undeva imprimate pe memoria sufletului, venite din vietile noastre din urma, dar care totusi ruleaza aducand, prin legea rezonantei, neplaceri in viata actuala.
Simplitatea acestei tehnici este una uimitoare si totusi ea nu functioneaza in cazul tuturor celor care o folosesc. Acest lucru se intampla pentru ca, pur si simplu, nu toata lumea a inteles principiile de baza ale tehnicii, motiv pentru care nu este aplicata in mod corect.
Insa, o utilizare corecta a Ho’oponopono poate avea efecte miraculoase, gandindu-ne doar la faptul ca doctorul Hew Len (initiatorul acestei tehnici) a vindecat prin acest mijloc de curatare un intreg spital plin de pacienti cu boli mentale grave.
Putem folosi tehnica Ho’oponopono in orice moment al vietii noastre, pentru a vindeca o serie de afectiuni, pentru a ne vindeca emotiile, pentru a detensiona relatii dificile cu semenii noastri, pentru a netezi calea unui proiect pe care il incepem sau pentru a ne imbunatati unele aspecte ale propriei realitati in care traim.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s