Efectele rugaciunii

Efectele rugaciunii asupra fiintei umane


Cand rugaciunea devine fireasca si frecventa in viata omului, efectele ei in fiinta umana devin din ce in ce mai clare.

Transformarea pe care rugaciunea o aduce in fiinta umana se produce gradat si ea este cu usurinta sesizata si de ceilalti. Ca urmare a efectelor rugaciunii, fiinta umana se poate vedea asa cum este, descoperindu-si cu luciditate defectele, egoismul.
Pentru cel ce o realizeaza este evident ca rugaciunea, inalta oamenii cu mult deasupra nivelului lor moral si mental obtinut prin ereditate sau prin educatie.
Fenomenele legate de rugaciune ne introduc intr-o lume fascinanta datorita aspectelor sale miraculoase, ce nu au fost inca, pe deplin cercetate. Ceea ce este insa, evident, este faptul ca, rugaciunea produce efecte complexe, dar si concrete in acelasi timp.
Oricat de neobisnuit ar parea, acest aspect trebuie totusi sa-l privim drept un adevar fundamental care vine sa confirme inca o data stravechea intelepciune.
Nenumarate cazuri de insanatosiri, in cadrul carora bolnavii suferinzi s-au vindecat aproape instantaneu de boli cum ar fi: cancer, infectii renale, ulcere, tuberculoza pulmonara, osoasa sau peritonita.
Fenomenul se deruleaza aproape mereu cam in acelasi fel. La inceput apare o mare durere, apoi este resimtit sentimentul de a fi complet vindecat. In cateva minute sau uneori cel mult in cateva ore simptomele dispar si leziunile anatomice se vindeca ca prin minune.
Miracolul se produce printr-o accelerare foarte mare a procesului normal de vindecare.
Vindecarile de acest fel pur si simplu au uimit lumea. Aceste fenomene au fost urmarite si controlate in multe tari ale lumii de specialisti din diverse domenii.
Contactul inefabil cu Dumnezeu, pe care rugaciune il produce, ii face pe oameni sa fie patrunsi de pacea divina. Aceasta pace emana mereu din fiintele umane care realizeaza rugaciunea frecvent, influentandu-i si ajutandu-i astfel, in mod binefacator chiar si pe ceilalti.
Acesti oameni poarta cu ei pretutindeni pacea si linistea divina pe care o emana in jurul lor sub forma unui camp sublim.

Reclame

2 păreri la “Efectele rugaciunii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s