Invata sa ramai neatins!

*:-h wave*&gt;:D< big hug

IN ORICE SITUATIE AI FI, ESTE O SITUATIE DATA DE DIVINITATE– N-o respinge. Este o oportunitate, o ocazie de a creste. Daca eviti oportunitatea, nu vei creste….

 

image001

INTEGRITATEA APARE DIN FURTUNILE LUMII. Ocazia de a cristaliza integritatea in fiinta ta se afla in provocarile lumii. Lao-Tze spunea: Accepta situatia in care te afli. Este cea mai buna situatie pentru tine, de asta te afli in ea.

EXISTENTEI II PASA DE TINE, de aceea ti-a creat situatia. Ea nu a aparut fara motiv. Nimic nu este intamplator. TI SE DA CEEA CE AI NEVOIE. Daca nevoia ta era sa fii in Himalaya, ai fi plecat in Himalaya. Sau Himalaya ar fi venit la tine.

Se intampla… atunci cand discipolul este pregatit, Maestrul apare. Si cand linistea ta interioare este deplina, Divinitatea apare. SI INTOTDEAUNA VEI PRIMI CEEA CE AI NEVOIE (Nu neaparat ceea ce iti doresti!.n.trad). Existenta are grija, ca o mama.

Asa ca NU TE INGRIJORA. Mai degraba, FOLOSESTE OCAZIA. Este o lume in schimbare;aceasta agitatie permanenta din afara-trebuie folosita. FII MARTOR, OBSERVA. INVATA CUM SA NU TE AFECTEZE. Invata sa ramai NEAFECTAT, NEATINS, ca o frunza de lotus in apa.


OSHO –  The Secret of Secrets

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s