MORCOVUL

Arata ca ochiul unui om. Daca taiati un morcov si va uitati bine la aspectul lui ,veti nota ca pupila, irisul și liniile radiale sunt egale cu aspectul unui ochi! Alimentandu-ne cu morcov(sa nu contina pesticide), natural organic ,ne face să vedem bine pe timp de noapte. Inca din cele mai vechi timpuri, stramaosii nostri au cunoscut faptul că morcovul este bun pentru ochi.

Este foarte util pentru a elimina crampele(si gazele), este recomandabil după mese. Ajuta pe cei care suferă de constipație și dureri de stomac cauzate de intoxicații.

Morcovul este diuretic, adică simplifică procesul de urinare, (raționalizează menstruatia la femei) și ajută la dezintegrarea de pietre la rinichi.

Este bogat in fosfor, ceea ce face un excelent revigorant, util pentru mintea obosita si e un restaurator al nervilor.

De asemenea, este un antioxidant eficient și protector de piele, ajuta la secretia de lapte matern.

Sucul de morcov este :

* Antiseptic.
* Imbunatatirea parului si a persoanelor care au vederea slaba.
* Ajuta la tulburări digestive.
* Te ajuta sa pierzi in greutate.
* Acesta reduce aciditatea.
* Este foarte bun pentru persoanele cu reumatism.
* Pentru cei cu anemie.
* În malnutriție.
* Este foarte recomandat in cazuri de impotență și sterilitate (să aibă efect, trebuie să luați pentru o lungă perioadă de timp).

Suc de morcovi amestecat cu miere și suc de lamaie este foarte bun pentru:

– Boli ale aparatului respirator.
– Bolilor de piept.
– Astm.

MORCOVUL Arata ca ochiul unui om.Daca taiati un morcov si va uitati bine la aspectul lui ,veti nota ca pupila, irisul și liniile radiale sunt egale cu aspectul unui ochi! Alimentandu-ne cu morcov(sa nu contina pesticide), natural organic ,ne face să vedem bine pe timp de noapte. Inca din cele mai vechi timpuri, stramaosii nostri au cunoscut faptul că morcovul este bun pentru ochi. Este foarte util pentru a elimina crampele(si gaze), este recomandabil după mese. Ajuta pe cei care suferă de constipație și dureri de stomac cauzate de intoxicații. Morcovul este diuretic, adică simplifică procesul de urinare, (raționalizează menstruatia la femei) și ajută la dezintegrarea de pietre la rinichi. Este bogat in fosfor, ceea ce face un excelent revigorant, util pentru mintea obosita si e un restaurator al nervilor. De asemenea, este un antioxidant eficient și protector de piele, ajuta la secretia de lapte matern. Sucul de morcov este : * Antiseptic. * Imbunatatirea parului si a persoanelor care au vederea slaba. * Ajuta la tulburări digestive. * Te ajuta sa pierzi in greutate. * Acesta reduce aciditatea. * Este foarte bun pentru persoanele cu reumatism. * Pentru cei cu anemie. * În malnutriție. * Este foarte recomandat in cazuri de impotență și sterilitate (să aibă efect, trebuie să luați pentru o lungă perioadă de timp). Suc de morcovi amestecat cu miere și suc de lamaie este foarte bun pentru: - Boli ale aparatului respirator. - Bolilor de piept. - Astm.

cleardot.gif

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s