Pofta buna la vin!

poza_soparlaVINUL

Distruge celulele maligne si 12 tipuri de cancer

Aceasta este ultima noutate in medicina, efectiv contra cancerului!!!

Vinul este un produs miraculos pentru a omori celulele canceroase. El este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.

De ce nu suntem noi la curent cu asta?

Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii. Gustul sãu este agreabil si nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

*Dacã aveti posibilitatea, plantati o vitã de vie în gradina voastrã!*

Cate persoane mor în timp ce acest secret este pãstrat cu invidie pentru a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?

Puteti sa consumati fructele in maniere diferite: puteti sã mîncati pulpele, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet, patiserii, etc.

I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer.

Se considera de asemenea ca un agent antimicrobian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala foarte inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.

*In Elvetia soselele supraterane au fost inlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date in circuitele agricole special numal pentru cultivarea vitei de vie*.

*In Elvetia care este tara farmaceuticelor s-a constatat ca este mai bine pentru elvetieni sa consume in mod moderat vin, nu medicamente ucigatoare.*

Sursa acestei informatii este fascinanta: aceasta provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca el distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas…

Componentele acestei plante au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, ptr incetinirea cresterii celulelor canceroase si ce este inca f. uimitor este ca acest tip de terapie si cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase!

Institutul de Stiinte in Sanatate, Les Breuleux, Suisse

*TRIMITETI TUTUROR !!!*

Voi puteti sa ajutati un prieten care are nevoie facandu-l sa stie ca sucul de struguri este benefic pentru a preveni boala.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s