Vindeca-te cu credinta in puterea divina

Motto:

,,Tot ceea ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru.,,
– Jacques Salomé-

Te-ai gandit vreodata ca o durere de gat poate fi un efect al faptului ca te-ai abtinut sa exprimi ceva in fata partenerului de viata, a sefului sau a unui prieten bun, din teama de a nu crea un conflict?

Te-ai gandit vreodata ca raceala frecventa pe care o face copilul tau poate fi un semn al unei raceli…afective in relatia intre tine si el?

Te-ai gandit vreodata ca un incident ,,intamplator,, (cum ar fi o cazatura pe strada, o rana la un deget, etc) poate fi … un pretext foarte bun pentru a nu ajunge la o intalnire pe care nu ti-o doreai deloc dar nu indrazneai sa o anulezi sau pentru a nu termina o sarcina de serviciu pe care o considerai nedreapta insa nu te puteai impotrivi directivelor conducerii?

Din ce in ce mai multi oameni incep sa accepte acest adevar : boala nu este un accident sau un incident negativ in viata noastra ci este o veriga dintr-un lant cauzal al disfunctionalitatilor aparute in relatia cu noi insine ori cu ceilalti, al dificultatilor de a ne rezolva anunite conflicte interioare, al unei insuficiente satisfaceri a nevoilor fiintei noastre .

Boala nu este un ,,ghinion,, , o ,,nesansa ,, , o ,,pedeapsa,, , ea este este un mesaj vigilent si la timpul potrivit pe care corpul, ca aliat al nostru, ni-l transmite pentru a ne ajuta sa reglam , sa rezolvam, sa vindecam situatiile dificile din existenta noastra.

Important este sa invatam limbajul corpului nostru, sa invatam sa-i interpretam semnalele de alarma, sa descoperim cauza bolii ca un prim si poate cel mai important pas spre vindecare !

„Ai încredere şi crezi, că puterea divină ajută şi vindecă! ” (Bruno Groening)

 

Tămăduire pe calea spirituală prin învăţătura lui Bruno Groening dovedibilă din punct de vedere medical!

– Ceea ce o ştiau popoarele cu înaltă civilizaţie din antichitate
– De ceea ce s-au folosit medici renumiţi din epoca modernă (Paracelsus, Hahnemann şi alţii)
– ceea ce ştiinţa modernă a putut confirma în urma unor descoperi fundamentale

Există o putere superioară, care este baza a tot ceea ce trăieşte şi care poate da vindecare!

Bruno Groening a numit-o Heilstrom-ul divin sau puterea divină.

El avea în acest sens o cunoaştere intuitivă extrem de precisă, pe care prin intermediul învăţăturii sale simple a făcut-o accesibilă tuturor oamenilor.

Cercul prietenilor lui Bruno Groening este o întrunire liberă a oamenilor care şi-au dat seama de valoarea învăţăturii lui Bruno Groening. În sute de cercuri de pe întregul mapamond (existente şi în România) se răspândeşte această învăţătură. Printr-o poziţie corespunzătoare a corpului dar şi cu o concepţie specifică se învaţă de a recepţiona puterea divină. Acest „curent de vindecare” sezizabil şi în corp are drept efect ajutoare şi vindecări, chiar la suferinţe organice grave cronice chiar şi degenerative.

„Ai încredere şi crezi, că puterea divină ajută şi vindecă! ” (Bruno Groening)

Vindecările sunt înregistrate într-un număr mare după modelul anamnezei clinice. Grupul de specialitate medico-stiintific (MWF) în cadrul cercului de prieteni Bruno Groening, un for cuprinzând câteva mii de medici şi alte cadre sanitare care verifică relatările după conţinut şi – dacă este posibil -elaborează documentaţii cu comentarii medicale pe baza unor certificate medicale eliberate de medici independenţi.

Fiecare este liber să meargă pe lângă calea tămăduirii spirituale şi cea a tratamentelor medicale. Bruno Groening saluta la vremea lui o colaborare cu medicii- În cercul prietenilor lui Bruno Groening nu au loc conform pildei lui Bruno Groening nici consultaţii şi nici controale medicale sau tratamente.

Apartenenţa la cercul prietenilor lui Bruno Groening este liber consimţită şi gratuită cât şi independentă de legături naţionale, ideologice sau confesionale (de religie). Toate activităţile se fac în mod gratuit, toate spezele sunt acoperite prin donaţii benevole.

Vă rugăm să vă informaţi şi dumneavoastră pe paginile noastre din Internet. Examinaţi totul nepreconceput! Numai astfel puteţi să vă daţi seama de adevăr conform recomandărilor lui Bruno Groening:

„Nu fiţi creduli, convingeţi-vă singur!”

Informaţii explicite şi realiste despre Bruno Groening şi activitatea sa găsiţi şi în filmul documentar

„Nu fiţi creduli, convingeţi-vă singur!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s