Bine de stiut

RĂNI DE ARSURĂ:

Odată, când am fiert porumb, am încercat să verific cu o furculiță, dacă este deja fiert, dar mâna mi-a alunecat în apa clocotită.
Încă urlam de durere, când a apărut în u
șă un prieten, fost soldat în Vietnam .  M-a întrebat undețin făina? După ce i-am dat, mi-a băgat complet mâna în făina și mi-a spus, să-o țin acolo timp de zece minute, ceea ce am și făcut. Ne-a povestit, că în Vietnam , unui bărbat i s-au aprins hainele,și în panica creată cineva a vărsat pe el conținutul unui sac de făină. Făina nu numai că a stins flăcările, dar pe pielea victimei nu a apărut nici măcar o bășicuta.

 
După zece minute, cănd mi-am scos mâna din făină, nu numai că nu am avut pe piele nici o bășică, dar ea nici măcar nu s-a înroșit. De atunci în permanență țin în frigider o pungă de făină, ea fiind mai eficientă rece, decât la temperatura camerei. Odată mi-am ars limba, am acoperit-o cu făină, iar după zece minute nu am mai simțit nici o durere. Deci dacă te arzi, să nu pui arsura sub jetul de apă a robinetului, ci folosește punga cu făină ! Este mult mai eficientă !
 
 
 
SPER SĂ NU FIE NEVOIE SĂ FOLOSIȚI RECOMANDAREA.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s