Gerson – o terapie naturala, eficiena pentru tratarea cancerului

Gerson  terapia nutritionala a cancerului

Filmul documentar: “Dying to have known. The evidence behind natural healing”, despre terapia Gerson, porneste de la o declaraţie a Charlottei Gerson, fiica octogenara a dr. Max Gerson, privind eficacitatea terapiei tatalui ei – minimalizata sau interzisa de peste 80 de ani – in tratarea cancerului si a oricarei forme de boala cronica degenerativa, afirmatie pe care realizatorul filmului, regizorul Steve Kroschel si-a propus sa o verifice prin marturii si pe baze stiintifice.

Filmul prezinta puncte de vedere ale medicilor care nu admit valabilitatea acestei terapii si ale pacientilor care s-au vindecat prin aceasta terapie. Se prezinta si punctele de vedere ale familiei dr. Gerson si cazuri de medici care isi trateaza pacientii prin aceasta metoda. Totul intr-un mod echidistant,care lasa spatiu privitorului sa isi formeze propria opinie.

În Dying To Have Known, regizorul Steve Kroschel, un veteran al filmelor Disney, BBC şi IMAX,  se angajează într-o odisee de 52 de zile, traversând neobosit continente şi oceane, din New York, în San Diego şi Alaska, din Japonia în Spania şi apoi Mexic, motivat fiind de o declaraţie a Charlottei Gerson, fiica octogenară a dr. Max Gerson, privind eficacitatea terapiei tatălui ei – minimalizată sau interzisă de peste 80 de ani – în tratarea cancerului şi a oricărei forme de boală cronică degenerativă, afirmaţie pe care realizatorul şi-a propus să o verifice prin mărturii şi pe baze ştiinţifice.

Filmul, carea avut premiera în Manhattan, la New York International Film Festival, este onest şi convingător, fiindcă înregistrează declaraţiile experţilor, exact aşa cum au fost făcute, fără cosmetizare, declaraţiile pro sau contra, documentate sau nu, relevând tot mai clar prezenţa unei misiuni, constând în promovarea mândră a terapiei nutriţionale a cancerului, aflată încă sub semnul controversei.
Se spune că cel mai bun film, este cel care nu ţi-ai dori să se mai termine şi, pentru un documentar, este o reală surpriză îndeplinirea acestui criteriu, deşi degajă deopotrivă tristeţe şi optimism,tristeţe pentru milioanele de victime ale unor tratamente medicamentoase barbare, destinate să umple buzunarele asasinilor chimici şi ale complicilor cu diplome medicale şi optimism, fiindcă, până la urmă, există o rază de speranţă, chiar dacă o legislaţie criminală, Codex Alimentarius, încearcă să ne rupă tocmai de legătura noastră cu natura, singura capabilă să ne refacă sănătatea, ruinată de agresiunile nenumărate ale mediului terestru, infestat de lăcustele corporatiste, confirmând că, respingerea prin lege a unei terapii naturiste, nu este o simplă întâmplare, ci o strategie de genocid, ce durează de secole.
Lipsită de toxicitate fiind, orice om s-ar supune unei asemenea diete, fără să fie nevoie de aprobări ministeriale, ceea ce au şi făcut, de altfel, dovadă stând sertarele pline de dosare cu pacienţi, vindecaţi de medicii ce au avut curajul să încalce regulile penibile ale profesiei.
Desigur că, diagnosticul de cancer, este spaima societăţii „civilizate”, dar când o terapie naturală, netoxică, se bucură de sprijinul unor somităţi de bună credinţă ca profesorul Universităţii Cornell, nutriţionistul Colin T. Campbell, considerat unanim ca o autoritate supremă în domeniu sau profesorul medic – şi supravieţuitor Gerson, totodată – dr. Yoshihiko Hoshino, cred că este momentul de a fi analizată cu foarte mare atenţie.
Am căutat pe net, referinţe legate de un tratament nemedicamentos dar eficace, al cancerului şi, cam toate cercetările mele de atunci, m-au condus inevitabil către cărţile terapiei Gerson, foarte populare, dacă ţinem cont de viteza foarte mare cu care s-au descărcat din torente.
De aceea nu mă miră deloc faptul că, o ţară ca Japonia, a ajuns să fie atât de implicată în această direcţie şi, tocmai la Fukushima, se afla clinica japoneză ce era pe cale de a dovedi, comunităţii medicale internaţionale, că terapia Gerson este viabilă, acum mai mult ca oricând şi, fiindcă nu cred în coincidenţe, mă întreb, hazardat poate, dacă dezastrul de la Fukushima nu-şi are pe undeva sorgintea şi în această onestitate medicală, la nivel de naţiune, care ne-ar fi ajutat să scăpăm mai repede de tirania Big Pharma, fiindcă oamenii de afaceri japonezi investesc în clinici Gerson, unde vând sănătate şi nu hamburgeri McDonalds.

Sursa

Pentru cei care vor sa stie in ce consta exact terapia Gerson si alte detalii despre ea, puteti sa cititi si cartea “O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave.”, Dr. Max Gerson, Editura For You.
Sursa

Max-Gerson-O-TERAPIE-NATURALA-EFICIENTA-pentru-tratarea-CANCERULUI-si-a-altor-BOLI-GRAVE.pdf

Reclame

O părere la “Gerson – o terapie naturala, eficiena pentru tratarea cancerului

  1. Pingback: Cum convingem copiii sa manance legume si fructe? « Tzukutza`s World

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s